Seksuaaliterapia ja -neuvonta

Seksuaalisuus on läsnä ihmisen koko elämänkaaressa. Se määrittelee paljon sitä, mitä me olemme, miten pukeudumme, käyttäydymme, ajattelemme. Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin seksiä. Se on jotain, mikä on meissä syntymästä lähtien ja kulkee matkassamme kuolemaan saakka. Seksuaalisuus on asia, josta jokaisen olisi kannattavaa pitää hyvää huolta, sillä silloin kun mielemme ja kehomme voi hyvin, voimme kokonaisvaltaisesti paremmin.

Seksuaalielämässä koetaan myös joskus haasteita. Se voi johtua hormonaalisista- sekä kehon-, että mielen muutoksista. Jos kaipaat keskusteluapua ja mahdollisuuden puhua luottamuksellisesti yksin tai kumppanisi kanssa ammattilaisen tukemana, ota rohkeasti yhteyttä. Sinulla voi olla seksuaalisuuteen liittyvä ongelma tai tilanne johon kaipaat tukea, kysymyksiä tai voit haluta keskustella tilanteestasi jonkun ulkopuolisen kanssa. Oli kyseessä sitten haluttomuus, halujen eriparisuus, seksuaaliseen identiteettiin liittyvät kysymykset tai muu seksuaalisuuteen liittyvä haaste, voit tulla keskustelemaan asiasta kanssani. Lupaan, että saat jakaa mieltäsi askarruttavia asioita aidosti ilman häpeää.

Kätilönä olen erikoistunut naisen seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen, erityisesti raskauden aikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen seksuaalisuuteen. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni kaikkien muidenkin asioiden vuoksi. Voit olla mies, nainen, muun sukupuolinen, nuori tai vanha, sinkku tai parisuhteessa. Saat tulla juuri sellaisena kuin sinä olet, täydellisenä omana itsenäsi. Pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja tilanteeseesi.

Teen myös yhteistyötä Amorin  kanssa ja autan tarvittaessa löytämään juuri sinulle sopivan mielihyvätuotteen.