Seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus on läsnä ihmisen koko elämänkaaressa. Se määrittelee paljon sitä, mitä me olemme, miten pukeudumme, käyttäydymme, ajattelemme. Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin seksiä. Se on jotain, mikä on meissä syntymästä lähtien ja kulkee matkassamme kuolemaan saakka. Seksuaalisuus on asia, josta jokaisen olisi kannattavaa pitää hyvää huolta, sillä silloin kun mielemme ja kehomme voi hyvin, voimme kokonaisvaltaisesti paremmin.

Seksuaalielämässä koetaan myös joskus haasteita. Se voi johtua hormonaalisista- sekä kehon-, että mielen muutoksista. Jos kaipaat keskusteluapua, ohjeita tai mahdollisuuden puhua luottamuksellisesti yksin tai kumppanisi kanssa ammattilaisen tukemana, ota rohkeasti yhteyttä. Sinulla voi olla seksuaalisuuteen liittyvä ongelma, kysymyksiä tai voit haluta vain keskustella kätilön kanssa esimerkiksi synnytyksestäsi. Oli kyseessä sitten haluttomuus, halujen eriparisuus, seksuaaliseen identiteettiin liittyvät kysymykset tai muu seksuaalisuueen liittyvä haaste, voit tulla keskustelemaan asiasta kanssani. Lupaan, että saat jakaa mieltäsi askarruttavia asioita aidosti ilman häpeää.

Kätilönä olen erikoistunut naisen seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen, erityisesti raskauden aikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen seksuaalisuuteen. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut vastaanotolleni muidenkin asioiden, kuten esimerkiksi orgasmiongelmien. Voit olla mies, nainen, muun sukupuolinen, nuori tai vanha, sinkku tai parisuhteessa. Saat tulla juuri sellaisena kuin sinä olet, täydellisenä omana itsenäsi. Pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja tilanteeseesi.

Teen myös yhteistyötä Amor -mielihyvätuotteiden kanssa ja autan tarvittaessa löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.